2020 Episcopal Business Administration Conference

Our first virtual Episcopal Business Administration Conference (EBAC) took place Tuesday, September 29, and Thursday, October 1, with an optional Opening Reception Monday, September 28. EBAC is for administrators and leadership staff of dioceses, large parishes, and specific participating institutions.

EBAC provides an overview of CPG’s employee benefits, property and casualty insurance, and publishing. You will hear from senior CPG leaders, and have opportunities to network online with your peers and CPG representatives. As an employer, you will gain a deeper understanding of our lines of business that will inform your work and leave you better prepared to guide and assist your employees.

View the 2020 EBAC slideshow here.

You can view and download PDFs of the presentations that will be made during this year’s conference by clicking on links in the agenda below. Haga clic aquí para la versión en español de la agenda.

Conference Handouts

 

Monday, September 28

Time (ET)

Session

Leaders

2:00 – 4:00PM ET

CFO Gathering

Sam Reckford

4:00 – 5:00PM ET

Opening Reception

IBAMS Team

 

Tuesday, September 29

Time (ET)

Session

Leaders

11:00 – 11:15AM ET

15-minutes

Opening Prayer, Daily Conference Jump Start

The Rev. Clayton Crawley
The Rev. Bob Griffith
Laurie Kazilionis
Stokes Liles

11:15AM – 12:00PM ET

45-minutes

Leadership: CEO Update
English | Español

Mary Kate Wold

12:00 – 12:10PM ET

10-minutes

Break

12:10 – 12:50PM ET

40-minutes

Keynote

The Most Rev. Michael Curry

12:50 – 1:00PM ET

10-minutes

Break

1:00 – 1:30PM ET

30-minutes

Leadership: COO Update
English | Español

Frank Armstrong

1:30 – 1:35PM ET

5-minutes

Transition

1:35 – 2:15PM ET

40-minutes

State of the Church Update

The Rev. Canon Anne Mallonee
The Rev. Canon Mark Stevenson

2:15 – 2:25PM ET

10-minutes

Break

2:25 – 3:25PM ET

60-minutes

Benefits Policy Update (English)

Anthony Cota
John Servais

2:25 – 3:25PM ET

60-minutes

International Breakout: ICPP Update (Español)

Anna Molin

2:25 – 3:25PM ET

60-minutes

International Breakout: ICPP Update (English)

Tim Vanover

3:25 – 3:35PM ET

10-minutes

Break

3:35 – 3:55PM ET

20-minutes

E&W Research and Resources for the Church and Retirement
English | Español

Pattie Christensen
Kathy Floyd

3:55 – 4:00PM ET

5-minutes

Transition

4:00 – 4:30PM ET

30-minutes

International Breakout

Zach Peterson
Tim Vanover

4:00 – 4:30PM ET

30-minutes

Vendor Breakouts - #1 (English)

Anthem

4:00 – 4:30PM ET

Vendor Breakouts - #1 (English)

CIGNA

4:00 – 4:30PM ET

Vendor Breakouts - #1 (English)

Fidelity

4:00 – 4:30PM ET

Vendor Breakouts - #1 (English)

Kaiser

4:00 – 4:30PM ET

Vendor Breakouts - #1 (English)

Zurich

4:30 – 4:35PM ET

Closing

The Rev. Garth Howe
Stokes Liles

 

Thursday, October 1

Time (ET)

Session

Leaders

12:00 – 12:15PM ET

15-minutes

Opening Prayer, Daily Conference Jump Start, and Daily Spotlight

The Rev. Bob Griffith
Laurie Kazilionis
Stokes Liles
The Rev. Canon Anne Mallonee

12:15 – 1:00PM ET

45-minutes

Keynote: We Shall Be Changed: Questions for the Post-Pandemic Church
English | Español

The Rt. Rev. Mark Edington

1:00 – 1:10PM ET

10-minutes

Break

1:10 – 1:40PM ET

30-minutes

Church Insurance Update
English | Español

Steve Follos
Paul Stephens

1:40 – 1:45PM ET

5-minutes

Transition

1:45 – 2:30PM ET

45-minutes

Keynote: Stress and Resilience
English & Español

Miki Gordon

2:30 – 2:40PM ET

10-minutes

Break

2:40 – 3:10PM ET

30-minutes

SECURE Act and CARES Act Implementation and Compliance Security

The Rev. Dr. Patrick Cheng

2:40 – 3:10PM ET

30-minutes

International Breakout: ERD

Abagail Nelson

3:10-3:15PM ET

5-minutes

Transition

3:15 – 3:45PM ET

30-minutes

International Breakout: Stress and Resilience
English | Español

Joana Perez

3:15 – 3:45PM ET

Vendor Breakouts - #2 (English)

Anthem

3:15 – 3:45PM ET

Vendor Breakouts - #2 (English)

CIGNA

3:15 – 3:45PM ET

Vendor Breakouts - #2 (English)

Fidelity

3:15 – 3:45PM ET

Vendor Breakouts - #2 (English)

Kaiser

3:15 – 3:45PM ET

Vendor Breakouts - #2 (English)

Zurich

3:45 – 3:50PM ET

5-minutes

Transition

3:50 – 4:05PM ET

Closing

The Rev. Garth
Howe Laurie Kazilionis

 

Thursday, October 8

Time (ET)

Session

Leaders

2:00 – 3:00PM ET

IBAMS Account Managers Roundtable Conversation

Lauri Begley
Jeff Hamilton
Chipasha Kashoki
Kirk Mason
Zach Peterson
Jackie Quarnberg
Toni Marie Sutliff
Tim Vanover
Akina Warner
Courtney Whittington